Vooruitgang

Toen ik in 2003 klaar was met school, besloot ik iets anders te doen om een leegte op te vullen. Ik heb een baan als fotojournalist bij de lokale krant. Ik heb er ongeveer 4 jaar doorgebracht, maar mijn favoriete fotojournalistiek was tijdens de "Nordkapelmakt" shoot. Ik hield van hoe leuk het was, wat leuk was om het ijs te zien, de glimlach, de gesprekken. Het was iets nieuws, iets compleet nieuws.

Sindsdien heb ik naar vele plaatsen gereisd en schoot verschillende ijsfotografie en ik heb echt genoten van de ervaring. In 2009 verhuisde ik naar de Verenigde Staten en werd redacteur van de Nederlandse editie van Magnum Photos. Ik heb sindsdien veel tijd besteed aan reizen, reizen en schieten. Mijn fotografie is vooral te vinden in fotografie blogs en websites, die ik fascinerend vind. Een van mijn favoriete dingen om te fotograferen zijn verschillende mensen. Het is niet altijd wat mensen zeggen of hoe ze eruit zien, maar de look en de persoonlijkheid.

Ik hou van de verschillende manieren waarop ze kijken naar de wereld en de verschillende dingen die ze kijken.

Op social media vind je mij in mijn profiel als IJsspecialist, ik ben ook de ijsspecialist voor NRC Handelsblad. De blog is een uitbreiding van mijn aanwezigheid op sociale media waar ik probeer om een aantal van mijn favoriete recepten te delen.

Mijn man en ik genieten van ijs van over de hele wereld. In het afgelopen jaar hebben we veel ijsmerken geprobeerd en ik vind altijd de lekkerste op het laatste moment. Ik wil altijd het ijs vers voor je maken, om je te laten lachen en om je het plezier van ijs te geven. Dus ik ben erg blij om mijn favoriete ijs recepten met u delen en hier ga je. Dit is mijn favoriete bevroren traktatie! Ik denk dat dit een van mijn meest populaire ijs recepten! Het is gemakkelijk te maken en echt gemakkelijk. Het is gemaakt voor een groot feest dus maak het in grote partijen of dienen als voorgerecht. Je hebt nodig: 2 grote eieren, 1 1/2 kopje witte suiker, 1/2 kopje zware slagroom, 1/2 kopje melk, 1 tl vanille-extract, 2/3 kopje gesmolten boter, 1 tl bloem, 1/4 tl zout, 1/2 theelepel cayennepeper. Verwarm de oven voor op 180 graden celcius. Meng de eieren en suiker in een kleine kom.

Mijn motto is om een ervaring te creƫren met elk ontwerp en ik hoop dat je geniet van mijn scheuten.

Ik hou van schieten ijs, want het is erg ontspannend en ik hou van het zien van de creatieve manieren waarop mensen dingen nemen en ze maken. Mijn doel is om je een beetje meer te laten zien van hoe de ijsindustrie is, door de ogen van mensen die er echt in werken.

Als je van wat je hier ziet, neem dan een minuut om te controleren of de onderstaande links en volg me op Instagram. Als je vragen hebt kun je me altijd vinden op instagram. Ik deel ook een deel van mijn werk over het hele internet op mijn website en sociale media sites.

Dit is de eerste aflevering van mijn shoot design serie genaamd shoot design. Ik heb gewerkt met dit concept voor een paar maanden nu en ik heb mijn perfecte recept voor ijsfotografie gevonden.