Maar al te vaak praten mensen alleen over wat goed is. Daarom zijn we hier om te praten over waarom we van ijs houden.

"Als moeder kan ik je vertellen dat het vrij moeilijk is om ijs te vinden in Amsterdam zonder de hulp van een van ons, dus laat me je het verhaal vertellen over mijn eerste ijservaring." De eerste keer dat ik een vers gemaakte ijsje zag was in Amsterdam tijdens mijn jaarlijkse bezoek aan het land van mijn ouders. Ik zag een grote man met zijn rug naar me toe en hij maakte een kegel met een dikke laag room erin. Ik dacht dat dit raar was, maar ik dacht bij mezelf dat dit gewoon een normaal persoon was die regelmatig ijs maakt. Mijn eerste smaak van dit ijs was in 2011 en ik ging op een reis naar Amsterdam voor 2 weken met mijn vriend in 20

We streven ernaar om 's werelds beste kwaliteitsproducten en 's werelds meest interessante producten te vinden en te publiceren, met behulp van de hoogste kwaliteitsnormen. We publiceren een aantal verschillende ijsblogs, elk met een eigen persoonlijkheid en een aparte presentatiestijl. De berichten die we publiceren op deze blog zijn een geweldig voorbeeld van wat we streven naar: producten met geweldige foto's, goede foto's, geweldige beschrijvingen, en geweldige verhalen!

Als je meer wilt weten over ons en je rol als blogger, willen we je graag aan boord hebben. Neem gerust contact met ons op.

Een paar belangrijke termen om te weten:

We beoordelen geen ijs op voeding en ingrediënten. We willen gewoon dingen zien. Er is een heleboel verkeerde informatie die er op het internet dat mensen kunnen bang zijn om over te horen. We hopen dat u hier vindt wat u zoekt en dat u het met anderen deelt. We zullen ons best doen om vragen te beantwoorden die u ons stelt.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof de smaken niet werken. Maar als je een beetje dieper graaft, zul je interessante informatie vinden. Lees verder voor onze bevindingen over enkele van de meest populaire ijsmerken.

Een opmerking over de gegevens: Ik gebruikte een standaard testperiode van 3 maanden om de verschillende smaken te testen. De resultaten hier zijn een beste gok op hoe de merken zou presteren op de lange termijn. Als een merk op korte termijn betere prestaties had, hadden we waarschijnlijk een hogere score verwacht. De gegevens werden verzameld door het combineren van meer dan 500 merken in een enkele dataset en gemiddeld ze in het bovenstaande. We vonden dat de ijsmerken die al rond de langste hebben betere ratings dan merken die nog steeds groeien of veranderen hun smaken. Als een merk niet op de lijst staat, is het onwaarschijnlijk dat het een goede keuze is voor een aankoop op langere termijn. U zult het alleen merken als het een betere deal is. Ik gebruikte dezelfde methode voor de verschillende categorieën hieronder.

Dus we zullen met u delen wat we tot nu toe hebben geleerd.

Het belangrijkste wat je moet weten over ijs is dat het is gemaakt door het mengen van ijs ingrediënten samen met smaken, kleuren en andere zintuiglijke elementen. Het is zo belangrijk om te leren om na te denken over smaak en textuur en dat je moet creatief zijn. Het is gemakkelijk om overweldigd te worden en op te geven op uw ijs maken, omdat je hebt geleerd om een paar van de basics te maken - mengen, smelten, scheppen, scheppen in een kopje, scheppen in een mal, scheppen in een trechter, scheppen uit een kegel - en je bent niet klaar om te duiken in alle details. Dus als je de basis wilt proberen, hier zijn de essentie: Maak een basic ijsmix: 3/4 kopje zware room (niet vetarm, hetzelfde als melk) 3/4 kopje suiker 1 theelepel vanille-extract 2 eetlepels vers of bevroren fruit (elke variëteit, ik geef de voorkeur aan bosbessen) 3 eetlepels tandsteen (geen melk) 1 eetlepel ongezoete cacaopoeder (optioneel) Voor smaak, meng de room en suiker en vanille in een kleine pan op middelhoog vuur. Roer af en toe, roeren tot de suiker is opgelost en het mengsel wordt iets verdikt.