Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen of mij wilt bezoeken in mijn woonplaats Utrecht, ben ik bereikbaar via mijn blog.

Als ik niet op het internet, ik ben in de stad met mijn man en twee schattige honden, of in het kantoor met mijn collega-ontwerpers.

Ik ben een ontwerper, en graag te tekenen op het internet ook. Als je een kunstenaar bent, weet ik zeker dat je je niche vinden. Als je een grafisch ontwerper of ontwerper die graag blog, laat het me weten en ik zou graag met u posten in de toekomst.

Als je een fijnproever, je bent waarschijnlijk niet op zoek naar een ijsje blog. U de site bezoeken, en als u niet in Utrecht bent, u mij direct mailen.

Aangezien ik een fervent lezer van modebladen ben, bent u misschien geïnteresseerd in het controleren van mijn Instagram. Ik heb een heleboel verschillende stijlen te delen en als je niet ziet uw stijl in de site, aarzel dan niet om mij bericht.

Ik ben altijd op zoek naar de schoonheid van deze geweldige plek in Amsterdam (Nederland). En ik sta altijd klaar om te helpen. De volgende zijn de meest voorkomende vragen die ik krijg: Mijn antwoorden: Het is zo leuk om mensen te ontmoeten van over de hele wereld en delen een goede lach over ijs! U natuurlijk zelf naar mijn webshoot komen, maar we bieden ook veel evenementen en evenementen aan met uw bedrijf. Het kan vele uren duren, en is niet altijd gemakkelijk om een ijssalon op de juiste plaats te vinden! Ik heb veel plezier gehad met het maken van deze blog. En ik ben zo blij dat ik eindelijk een mooie plek gevonden om het te doen.

De winkel aan het einde van deze pagina

Ice Cream & Ice Cream Socials - De beste ijscocia ter van Amsterdam en Nederland. Ik heb echt genoten van het zien van alle geweldige mensen, vooral vrouwen, die komen om te genieten van ijs en ijs socials. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een kop koffie, een drankje en je camera.

 • Jakub Cerny
  Libušská 44/195
  14200 Praha 4
  Czech Republic

 • 0174 1903 1099

 • [email protected]

 • @shootdesign.nl

 • @shootdesign.nl

Onze openingstijden